Interpolis verzekeringen

Zorgverzekering: dit verandert er in 2023

Moeder plakt pleister op hand dochter
Op Prinsjesdag zijn de wettelijke veranderingen in de basiszorgverzekering 2023 bekend gemaakt. Wil je weten wat er verandert? Wij hebben een duidelijk overzicht gemaakt.
Ontdek de veranderingen

Zo maken we bij Interpolis het verschil

Een veilig huis is een fijn thuis

Je huis is een plek voor ontspanning en waar je je fijn en veilig wil voelen. Wij willen samen met jou zorgen voor een veilig thuis waar jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Veilig wonen | We moeten ons voorbereiden op de risico's van het veranderende klimaat en onze omgeving hierop aanpassen. | Interpolis

Veilig onderweg

We gaan graag veilig, slim én goed verzekerd op weg. Van een autoritje naar oma tot een middagje fietsen met vrienden. Samen met jou maken we elke kilometer veiliger.

Man die zijn elektrische auto aan de oplader gaat doen

Veilig duurzaam ondernemen

Als ondernemer maak je werk van het realiseren van jouw dromen. Een onderneming van betekenis zijn, daar draait het om. Wij helpen je hier graag bij.

Ondernemer in een kantooromgeving
Iemand die op een laptop aan het werk is

Wist je dat wij samenwerken met Rabobank?

Bij Rabobank regel je het afsluiten en wijzigen van je verzekeringen. Zodat wij ons kunnen focussen op het oplossen van je schade. Dat is onze samenwerking in een notendop. We werken al jaren samen met Rabobank en vullen elkaar inmiddels erg goed aan. Zo heb jij je verzekeringen en bankzaken onder 1 dak.