Jachtverzekering

Verzeker uw jacht met de Interpolis Bootverzekering.

Varen door het Groene Hart of over de grachten van een historische binnenstad. Wij begrijpen dat u dit het liefste doet met uw jacht. Omdat een ongeluk ook op het water in een klein hoekje zit, is het slim om een goede verzekering af te sluiten. Zo krijgt u de kosten vergoed als u per ongeluk schade aan anderen veroorzaakt. Of als er schade aan uw eigen jacht ontstaat. Met de Interpolis Bootverzekering kiest u zelf hoe u uw jacht verzekert.

Verzeker uw jacht zoals u dat wilt

Voor een jacht raden wij minimaal een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) aan. Dit is in sommige jachthavens en op sommige wateren in Nederland ook verplicht. Vaart u weleens buiten Nederland? Dan is er een grote kans dat u minimaal een WA dekking nodig hebt.

 

Met WA dekking bent u verzekerd als u schade maakt bij personen of bij spullen van anderen. Uw eigen boot verzekeren voor schade kan met een uitgebreide WA + Volledig Casco verzekering. Bijvoorbeeld voor schade door diefstal, brand of storm.

 

Lees meer over de Interpolis Bootverzekering

Voordelen Interpolis Bootverzekering

  • No-claimkorting tot 50%.
  • € 0 eigen risico. 
  • Handtrailier kosteloos meeverzekerd.
  • Verhuur is tot 4 weken per jaar verzekerd. 

Bootverzekering afsluiten

Ga goed verzekerd het water op met uw jacht. Kies voor de Interpolis Bootverzekering.

Schade melden

Schade aan uw jacht? Of hebt u schade aan een andere boot gemaakt? Bel bij spoedgevallen met de Interpolis Alarmcentrale. Meld in andere gevallen uw schade 24/7 online of telefonisch.