Motorbootverzekering

Uw motorboot verzekerd met de Interpolis Bootverzekering.

Als het vaarseizoen begonnen is, wilt u vast zo snel mogelijk weer het water op. Wat uw plannen ook zijn, verzeker uw motorboot altijd goed. Voor het geval er brand uit breekt, u tegen een andere boot vaart of als er wordt ingebroken in uw boot. Met de Interpolis Bootverzekering verzekert u schade aan anderen én schade aan uw eigen motorboot. 

Kies uit 3 verschillende dekkingen voor uw motorboot

Voor u als booteigenaar is minimaal een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) aan te raden. Dit is in sommige situaties ook verplicht. Schade die u maakt aan personen of bij spullen van anderen is dan verzekerd. U kunt ook kiezen voor de uitgebreide WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco verzekering. Uw motorboot is dan ook verzekerd voor schade. Op het water, in de ligplaats of onderweg op de trailer.

 

Lees meer over de Interpolis Bootverzekering

Aanvullende dekking

U kunt naast de bootverzekering een opvarendenverzekering afsluiten. Iedereen op uw boot is dan verzekerd bij een ongeluk. Letselschade is tot € 1.000.000 en materiële schade tot € 10.000,-verzekerd.

Voordelen Interpolis Bootverzekering

  • No-claimkorting tot 40%.
  • € 0 eigen risico.  
  • Bij total loss schade of diefstal krijgt u bij een boot jonger dan 8 jaar de eerste 3 jaar het aankoopbedrag terug als uw boot Beperkt Casco of Volledig Casco verzekerd is. 
  • Volgboot en trailer kosteloos meeverzekerd.
  • Verhuur is tot 4 weken per jaar verzekerd. 
  • U kunt uw surfplank verzekeren. 

Bootverzekering afsluiten

Kies voor de Interpolis Bootverzekering en ga lekker ontspannen het water op met uw motorboot.

Schade melden

Schade aan uw motorboot? Of hebt u schade aan een andere boot gemaakt? Bel bij spoedgevallen met de Interpolis Alarmcentrale. Meld in andere gevallen uw schade 24/7 online of telefonisch.