Korting op je autoverzekering met AutoModus

Zo werkt het

Zo werkt de korting op je particuliere autoverzekering

Sluit een nieuwe autoverzekering af en download de AutoModus app. Dan krijg je het 1e jaar tot 15% korting op je premie. Ook als je al een autoverzekering hebt bij Interpolis en het kenteken wijzigt. Zo werkt het:
  1. Sluit een nieuwe autoverzekering af via de Rabo app of via Rabo Online Bankieren en ontvang direct 10% korting op je premie.
  2. Download de AutoModus app via de App Store of Google Play.
  3. Registreer je kenteken in de AutoModus app en ontvang nog eens 5% korting op je premie.


Wanneer en hoe krijg ik de korting?

Binnen 1 maand nadat je het kenteken in de AutoModus app hebt ingevuld, verwerken wij de korting. Je krijgt een nieuwe polis met 5% korting op de nieuwe afgesloten autoverzekering. Deze korting ontvang je gedurende 1 jaar bovenop de 10% korting die al op je autoverzekering staat. Lees de actievoorwaarden.

Zo werkt de korting op je zakelijke autoverzekering

Sluit een nieuwe zakelijke autoverzekering af en download de AutoModus app. Dan krijg je het 1e jaar 15% korting op je premie. Zo werkt het:
  1. Sluit een nieuwe autoverzekering af voor je zakelijke personenauto, bestelauto of bestelbus.
  2. Download de AutoModus app via de App Store of Google Play.
  3. Registreer je kenteken in de AutoModus app en ontvang 15% korting op je premie.


Wanneer krijg ik de korting?

Heb je een Interpolis ZekerVanJeZaak, Interpolis ZekerInBedrijf of een Interpolis Bedrijven Compact Polis (bestel)autoverzekering? Dan krijg je binnen 1 maand nadat je het kenteken in de AutoModus app hebt ingevuld, 15% korting op je verzekeringspremie. De korting geldt niet voor klanten met een Interpolis Bedrijven Compact Polis ® Agrarisch. Lees de actievoorwaarden.