inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp

Wat je niet ziet, kun je ook niet meenemen

De grote glazen puien maken de meeste winkelpanden gevoelig voor een inbraak of een ramkraak. Een inbraak of ramkraak duurt gemiddeld 3 tot 4 minuten. Veel te kort dus voor de gealarmeerde politie om te voorkomen dat de inbrekers er met de buit vandoor gaan. Mistbeveiliging zorgt ervoor dat inbrekers hun inbraakpoging moeten staken.

Voorkom dat uw winkelpand een gemakkelijk doelwit is
Met goed hang- en sluitwerk, cameratoezicht en een inbraakalarmsysteem beperkt u het inbraakrisico al een heel eind. Maar laat een inbreker zich daardoor niet tegenhouden, dan wilt u natuurlijk dat de buit zo klein mogelijk is. Zet daarom waardevolle spullen in een afgesloten kast of berg ze na sluitingstijd op in een kluis. Wilt u een inbreker écht ontmoedigen, laat dan een mistgenerator koppelen aan uw inbraakalarmsysteem.

Zo werkt mistbeveiliging: wat je niet ziet, kun je ook niet meenemen
Als door een inbraak of ramkraak het alarmsysteem wordt geactiveerd, vult de mistgenerator uw winkelpand binnen enkele seconden met een ondoorzichtige mist. De inbreker ziet geen hand meer voor ogen en maakt dat hij wegkomt. Zonder buit! U hoeft zich trouwens geen zorgen te maken dat de mistgenerator na een vals alarm afgaat, want deze werkt pas na activering van 2 aparte detectoren.

Uw voorraad raakt niet beschadigd door de mist
De mist geeft alleen overlast voor uw ongewenste gasten, niet voor uw winkelvoorraad en inrichting. De mist is onschadelijk, kleur- en geurloos. Als u na de inbraak uw pand goed doorlucht, verdwijnt de mist vanzelf. Zonder resten achter te laten op uw voorraad of winkelinrichting.

Mistbeveiliging werkt ook preventief
De ervaring leert dat alleen al de sticker op de deur die ervoor waarschuwt dat er een mistgenerator in uw winkelpand aanwezig is, ervoor zorgt dat inbrekers niet eens aan de klus beginnen. Ze weten namelijk dat ze geen schijn van kans hebben en gaan liever op zoek naar een minder goed beveiligd pand.

Interpolis werkt samen met Bandit installatietechniek B.V.
Interpolis ontwikkelt continu effectieve preventieoplossingen en continuïteitsdiensten voor ondernemers. Zodat u (gevolg)schade eenvoudig kunt voorkomen of beperken. En uw onderneming weerbaarder maakt. Daarbij werken we samen met gerenommeerde partners. Mistbeveiliging bieden wij u samen met onze partner Bandit Installatietechniek aan.

Wij geloven dat voorkomen beter is dan verzekeren
Dus geven wij u graag preventietips en -advies om schade voor te zijn. Want dan helpen wij u pas echt, vinden wij. Hebt u nog vragen over mistbeveiliging? Neem gerust contact met ons op. Of bestel direct een mistgenerator via preventiewinkel.nl. Plaatsing kan al binnen 48 uur!