inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp
inbraak

Cyberrisico's

Inzicht in uw cyberrisico's met de CyberPreventieDienst

    Het verhaal van Annemarie ten Kate

    Het bedrijf van Annemarie ten Kate, CAESAR Fitness + Spa Resort, werd geconfronteerd met een hack. Een medewerkster ontving een e-mail met een link erin. Van een gerenommeerd bedrijf, althans dat dacht ze. Toen ze op de link klikte, werd er automatisch malware op de server geplaatst.

    In een interview doet Annemarie haar verhaal: “Gelukkig kwamen we er op tijd achter en kon onze netwerkbeheerder de problemen voor ons oplossen. We hebben er geen schade van ondervonden. Maar ik wilde wel weten hoe het verder met de weerbaarheid van onze systemen stond. Lopen we nog meer cyberrisico’s en nemen we voldoende maatregelen? De CyberPreventieDienst gaf ons duidelijkheid.”