inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp
inbraak

Mistgenerator

Een mistgenerator houdt inbrekers tegen

    Het verhaal van Jessie Grunstra

    Jessie Grunstra is eigenaresse van Yess mode. In haar nieuwe pand in Katwijk heeft ze niet alleen een inbraakalarmsysteem laten aanleggen, maar op advies van Interpolis ook een mistgenerator laten installeren.

    Jessie vertelt over de voordelen van een mistgenerator: “Alleen al de sticker op de deur die ervoor waarschuwt dat er een mistgenerator in het pand aanwezig is, zorgt ervoor dat inbrekers niet eens aan de klus beginnen. En durven ze toch de gok te wagen, dan wordt hen na activering van de mistgenerator binnen een paar seconden het zicht ontnomen en zit er voor hen niets anders op dan snel te vertrekken. Zonder buit!”