inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Whitepaper focus op creditmanagement

9 Tips om uw creditmanagement te verbeteren `

Een paar maanden geleden nam u een opdracht aan. Enthousiast ging u aan de slag en precies volgens afspraak leverde u alles af. Sindsdien wacht u op de betaling. Eén niet-betalende klant kan het voortbestaan van uw bedrijf in gevaar brengen. Van veel klanten weet u niet hoe het gesteld is met hun kredietwaardigheid.


En als u zaken doet met buitenlandse bedrijven is dit inzicht nog beperkter. Wist u dat meer dan de helft van de faillissementen wordt veroorzaakt door niet betalende afnemers? Goed creditmanagement helpt u bij het krijgen van uw geld. En daarmee het waarborgen van uw bedrijfscontinuïteit.