Met Juridisch Advies van Interpolis krijgt u on demand rechtshulp bij geschillen over uw aankopen | Interpolis Juridisch Advies

Problemen met uw producten

Altijd juridisch advies bij uw situatie

Bekijk of uw situatie hieronder voorkomt en wij geven u direct advies. U kunt zonder rechtsbijstandsverzekering van Interpolis gebruik maken van deze vorm van juridische hulp. Interpolis helpt u on demand in alle juridische stappen, u bepaalt, wij onderhandelen. 

Ik ben niet tevreden met mijn aankoop

U bent niet tevreden over een product dat u kocht. Het voldoet niet aan uw verwachtingen of het product is kapot. Wat kunt u doen?

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

U kocht een product, maar u hebt het product nog niet ontvangen. Wat kunt u doen?
U hebt iets online of telefonisch gekocht. Achteraf hebt u hier spijt van en u wilt de koop terugdraaien. Kan dit? | Interpolis Juridisch Advies

Ik heb spijt van mijn aankoop

U kocht iets online of telefonisch. U hebt spijt en u wilt u de koop terugdraaien. Kan dit? En wat moet u dan doen? 
U hebt een product gekocht van een particulier, bijvoorbeeld een fiets via Marktplaats. Maar de fiets voldoet niet aan uw verwachtingen of is kapot. Wat kunt u doen? | Interpolis Juridisch Advies

Niet tevreden met aankoop van particulier

U kocht een product van een particulier. Bijvoorbeeld een fiets via Marktplaats. Maar de fiets voldoet niet aan uw verwachtingen of is kapot. Wat kunt u doen?
U hebt een product gekocht, bijvoorbeeld een fiets via Marktplaats. UI hebt ook al betaald, maar het product nog niet ontvangen. Wat kunt u doen? | Interpolis Juridisch Advies

Aankoop van particulier niet ontvangen

U kocht een product van een particulier. Bijvoorbeeld een fiets via Marktplaats. U hebt al betaald, maar het product nog niet ontvangen. Wat kunt u doen?
U hebt een product verkocht aan een particulier, bijvoorbeeld via Marktplaats. Helaas is de koper niet tevreden over het product en wil zijn geld terug. Wat kunt u doen?

Koper is niet tevreden met aankoop

U verkocht een product aan een particulier. Bijvoorbeeld via Marktplaats. Helaas is de koper niet tevreden over het product en wil zijn geld terug. Wat kunt u doen? 
Ik ben opgelicht op Marktplaats | Interpolis Juridisch Advies

Ik ben opgelicht op Marktplaats

U verkocht een product. Bijvoorbeeld een boek via Marktplaats. Het boek is verstuurd, maar u hebt nog geen geld ontvangen. Wat kunt u doen? 

Volledige rechtshulp bij een conflict

Wij zijn er voor iedereen, dus helpen u volledig bij uw juridisch probleem. Het is mogelijk om uw zaak bij de rechtbank of geschillencommissie volledig over te dragen aan onze ervaren juristen. Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake.

Gratis intakegesprek

Twijfelt u of juridisch advies kan bijdragen aan uw situatie? Laat het ons weten. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op. U krijgt dan een gratis gesprek. En betaalt alleen als u instemt uw conflict door ons te laten verhelpen.

Neem contact op voor een gratis intake | Interpolis Juridisch Advies

Samen werken aan een oplossing

U kunt al veel zelf doen zoals, contracten, brieven, e-mails en andere documenten te verzamelen die met uw situatie te maken hebben. Om u op weg te helpen hebben wij voorbeeldbrieven voor veelvoorkomende juridische conflicten.

Persoonlijk juridisch advies | Interpolis Juridisch Advies

Ga in de toekomst voor zekerheid

Met de Interpolis Rechtsbijstandverzekering verzekert u zich van rechtshulp. De kosten van de juristen van Stichting Achmea Rechtsbijstand worden volledig vergoed. U wordt geholpen door 1 van onze juristen met de best passende expertise én ervaring.

Onderhandelen door een jurist | Interpolis Juridisch Advies

Direct contact

 

Bellen

U kunt ons bellen voor hulp of vragen.

E-mail

Stuur ons een e-mail via info@legalguard.nl.

Post

LegalGuard
Postbus 9150
7300 HZ Apeldoorn