Altijd juridisch advies bij uw situatie met Interpolis Rechtshulp

Bekijk of uw situatie hieronder voorkomt en wij geven u direct advies. U kan zonder rechtsbijstandsverzekering van Interpolis gebruik maken van on demand juridisch hulp. Interpolis Rechtshulp helpt u in alle juridische stappen, u bepaalt, wij onderhandelen. Voor Interpolis Rechtshulp werken we samen met LegalGuard.

Ik ben niet tevreden met mijn aankoop

U bent niet tevreden over een product dat u kocht. Het voldoet niet aan uw verwachtingen of het product is kapot. Wat kunt u doen?

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

U kocht een product, maar u hebt het product nog niet ontvangen. Wat kunt u doen?
U hebt iets online of telefonisch gekocht. Achteraf hebt u hier spijt van en u wilt de koop terugdraaien. Kan dit? | Interpolis Juridisch Advies

Ik heb spijt van mijn aankoop

U kocht iets online of telefonisch. U hebt spijt en u wilt u de koop terugdraaien. Kan dit? En wat moet u dan doen? 
U hebt een product gekocht van een particulier, bijvoorbeeld een fiets via Marktplaats. Maar de fiets voldoet niet aan uw verwachtingen of is kapot. Wat kunt u doen? | Interpolis Juridisch Advies

Niet tevreden met aankoop van particulier

U kocht een product van een particulier. Bijvoorbeeld een fiets via Marktplaats. Maar de fiets voldoet niet aan uw verwachtingen of is kapot. Wat kunt u doen?
U hebt een product gekocht, bijvoorbeeld een fiets via Marktplaats. UI hebt ook al betaald, maar het product nog niet ontvangen. Wat kunt u doen? | Interpolis Juridisch Advies

Aankoop van particulier niet ontvangen

U kocht een product van een particulier. Bijvoorbeeld een fiets via Marktplaats. U hebt al betaald, maar het product nog niet ontvangen. Wat kunt u doen?
U hebt een product verkocht aan een particulier, bijvoorbeeld via Marktplaats. Helaas is de koper niet tevreden over het product en wil zijn geld terug. Wat kunt u doen?

Koper is niet tevreden met aankoop

U verkocht een product aan een particulier. Bijvoorbeeld via Marktplaats. Helaas is de koper niet tevreden over het product en wil zijn geld terug. Wat kunt u doen? 
Ik ben opgelicht op Marktplaats | Interpolis Juridisch Advies

Ik ben opgelicht op Marktplaats

U verkocht een product. Bijvoorbeeld een boek via Marktplaats. Het boek is verstuurd, maar u hebt nog geen geld ontvangen. Wat kunt u doen? 

Volledige rechtshulp bij een conflict

Wij zijn er voor iedereen, dus helpen je volledig bij jouw juridisch probleem. Het is mogelijk om jouw zaak bij de rechtbank of geschillencommissie volledig over te dragen aan onze ervaren juristen. Wil je meer informatie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake.

Gratis intakegesprek

Tijdens het gesprek krijg je direct advies over de oplossing die het beste bij jouw situatie past. Je betaalt niets voor dit gesprek.

Neem contact op voor een gratis intake | Interpolis Juridisch Advies

Samen werken aan een oplossing

Je kunt al veel zelf doen zoals, contracten, brieven, e-mails en andere documenten verzamelen die met jouw situatie te maken hebben. Om je op weg te helpen hebben wij voorbeeldbrieven voor veelvoorkomende juridische conflicten.

Persoonlijk juridisch advies | Interpolis Juridisch Advies

Liever een verzekering?

Interpolis Rechtshulp is een betaalde dienst voor eenmalig rechtshulp. Je kunt ook een verzekering afsluiten bij Interpolis. Met de Interpolis Rechtsbijstandverzekering verzeker je jezelf dan voor rechtsbijstand in de toekomst.

Onderhandelen door een jurist | Interpolis Juridisch Advies

Direct contact

Bel ons
Wij helpen je graag.
Je kunt ons bellen voor hulp of vragen. 
Intakeformulier
Voor een gratis intakegesprek.
Een jurist belt je terug om je vrijblijvend te adviseren over de oplossing die het beste bij jouw situatie past.
Stuur ons een e-mail
Wij helpen je graag.
Stuur ons een e-mail. Voor Interpolis Rechtshulp werken we samen met LegalGuard.