Altijd juridisch advies bij uw situatie met Interpolis Rechtshulp

Bekijk of uw situatie hieronder voorkomt en wij geven u direct advies. U kan zonder rechtsbijstandsverzekering van Interpolis gebruik maken van on demand juridisch hulp. Interpolis Rechtshulp helpt u in alle juridische stappen, u bepaalt, wij onderhandelen. Voor Interpolis Rechtshulp werken we samen met LegalGuard.

Ik ben niet tevreden met mijn aankoop

U bent niet tevreden over een product dat u kocht. Het voldoet niet aan uw verwachtingen of het product is kapot. Wat kunt u doen?

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

U kocht een product, maar u hebt het product nog niet ontvangen. Wat kunt u doen?
U hebt iets online of telefonisch gekocht. Achteraf hebt u hier spijt van en u wilt de koop terugdraaien. Kan dit? | Interpolis Juridisch Advies

Ik heb spijt van mijn aankoop

U kocht iets online of telefonisch. U hebt spijt en u wilt u de koop terugdraaien. Kan dit? En wat moet u dan doen? 
U hebt een product gekocht van een particulier, bijvoorbeeld een fiets via Marktplaats. Maar de fiets voldoet niet aan uw verwachtingen of is kapot. Wat kunt u doen? | Interpolis Juridisch Advies

Niet tevreden met aankoop van particulier

U kocht een product van een particulier. Bijvoorbeeld een fiets via Marktplaats. Maar de fiets voldoet niet aan uw verwachtingen of is kapot. Wat kunt u doen?
U hebt een product gekocht, bijvoorbeeld een fiets via Marktplaats. UI hebt ook al betaald, maar het product nog niet ontvangen. Wat kunt u doen? | Interpolis Juridisch Advies

Aankoop van particulier niet ontvangen

U kocht een product van een particulier. Bijvoorbeeld een fiets via Marktplaats. U hebt al betaald, maar het product nog niet ontvangen. Wat kunt u doen?
U hebt een product verkocht aan een particulier, bijvoorbeeld via Marktplaats. Helaas is de koper niet tevreden over het product en wil zijn geld terug. Wat kunt u doen?

Koper is niet tevreden met aankoop

U verkocht een product aan een particulier. Bijvoorbeeld via Marktplaats. Helaas is de koper niet tevreden over het product en wil zijn geld terug. Wat kunt u doen? 
Ik ben opgelicht op Marktplaats | Interpolis Juridisch Advies

Ik ben opgelicht op Marktplaats

U verkocht een product. Bijvoorbeeld een boek via Marktplaats. Het boek is verstuurd, maar u hebt nog geen geld ontvangen. Wat kunt u doen? 

Volledige rechtshulp bij een conflict

Wij zijn er voor iedereen, dus helpen u volledig bij uw juridisch probleem. Het is mogelijk om uw zaak bij de rechtbank of geschillencommissie volledig over te dragen aan onze ervaren juristen. Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake.

Gratis intakegesprek

Tijdens het gesprek krijgt u direct advies over de oplossing die het beste bij uw situatie past. U betaalt niets voor dit gesprek.

Neem contact op voor een gratis intake | Interpolis Juridisch Advies

Samen werken aan een oplossing

U kunt al veel zelf doen zoals, contracten, brieven, e-mails en andere documenten te verzamelen die met uw situatie te maken hebben. Om u op weg te helpen hebben wij voorbeeldbrieven voor veelvoorkomende juridische conflicten.

Persoonlijk juridisch advies | Interpolis Juridisch Advies

Liever een verzekering?

Interpolis Rechtshulp is een betaalde dienst voor eenmalig rechtshulp. U kunt ook een verzekering afsluiten bij Interpolis. Met de Interpolis Rechtsbijstandverzekering verzekert u zich dan voor rechtsbijstand in de toekomst.

Onderhandelen door een jurist | Interpolis Juridisch Advies

Direct contact

Bel ons
Wij helpen je graag.
Je kunt ons bellen voor hulp of vragen. 
Bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17:00 uur.
Intakeformulier
Voor een gratis intakegesprek.
Een jurist belt je terug om je vrijblijvend te adviseren over de oplossing die het beste bij jouw situatie past.
Binnen 1 werkdag bellen we je terug.
Stuur ons een e-mail
Wij helpen je graag.
Stuur ons een e-mail. Voor Interpolis Rechtshulp werken we samen met LegalGuard.
We reageren binnen 1 werkdag op je e-mail.