Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.

Gebruiksvoorwaarden

Dit is de officiële website van Interpolis. Interpolis is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Informatie die u op deze site vindt, is geen aanbod, beleggingsadvies of financiële dienst en de berekeningen op de site zijn indicatief. Komt u iets tegen op de website dat niet correct is of verouderd? Dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Geef uw opmerking aan ons door via het contactformulier.

Auteursrecht
U mag de informatie op deze site alleen voor uzelf gebruiken. U mag alleen met toestemming van Interpolis informatie van deze website verveelvoudigen of openbaar maken. Alle (auteurs)rechten liggen bij Interpolis. 

Interpolis is rechthebbende op de samenstelling van commercials. Interpolis maakte hierbij gebruik van bestaand beeldmateriaal. Indien u meent dat u de rechthebbende bent van door ons gebruikt beeldmateriaal, neemt u dan contact met ons op.

Deelnemen aan experimenten of challenges
Indien u zich inschrijft voor een experiment, challenge of nieuwsbrief, kunnen wij u via e-mail benaderen met informatie over het experiment zelf of andere experimenten die ook mogelijk interessant zijn.