inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp
Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.

Chef-kok challenge:
bonenburger

bonenburgers

Verras je vrienden met een overheerlijke bonenburger

Benodigdheden voor 4 grote of 6 kleine hamburgers
  • 250 gram kidneybonen
  • 2 eetlepels ketchup
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 teen knoflook
  • 3 eetlepels maïs
  • 40 gram havermout
  • 4 of 6 hamburgerbroodjes
  • Eventueel sla, tomaat en komkommer
Bereidingswijze stap voor stap
  1. Verwarm de oven voor op 210 graden. Bedek ondertussen een bakplaat met bakpapier.
  2. Prak de kidneybonen en meng deze met ketchup, mosterd, maïs en het uitgeknepen knoflookteentje tot 1 mengsel.
  3. Voeg hier havermout aan toe.
  4. Kneed van het mengsel 4 grote of 6 kleine burgers.
  5. Bak de burgers 15 minuten in de oven en draai ze na 7/8 minuten om.