inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp
Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.

Chef-kok challenge:
recept quinoa

quinoasalade

Quinoa met tomaat en mozzarella

Dit heb je nodig
200 gram quinoa
75 gram rucola
4 tomaten (in plakjes)
2 bollen mozzarella (scheur in stukjes)
olijfolie
balsamico azijn
peper en zout

Zo maak je het

Kook de quinoa zoals op de verpakking staat. De quinoa is gaar als er een wit randje op de bolletjes komt. Laat de quinoa afkoelen en doe er peper, zout en olijfolie bij.
Meng de rucola door de quinoa. Doe de tomaten, mozzarella over de quinoa.
Doe op de salade een flinke scheut balsamico azijn.