inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp
Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.

Chef-kok challenge:
slasoep

slasoep

Dat sla ook warm lekker is bewijst deze soep maar weer!

Benodigdheden

  • 1 kropsla (botersla)
  • 500 gram doperwten (vers of diepvries)
  • 1 liter groentebouillon
  • 50 gram geraspte kaas
  • 200 gram witte bonen (uit blik of pot)
  • 1 ui fijn gehakt
  • 1 teentje knoflook

Bereidingswijze stap voor stap

  1. Snijd de ui en knoflook fijn en pluk de slablaadjes van de krop.
  2. Verwarm de bouillon en voeg de ui, knoflook, witte bonen en sla hieraan toe.
  3. Breng de soep aan de kook en laat het vervolgens 10 minuten zacht koken met de deksel op de pan.
  4. Voeg de doperwten toe en laat de soep in z’n geheel nog 4 minuten koken zodat ook de erwten gaar zijn.
  5. Pureer de soep met een staafmixer.
  6. Verdeel de geraspte kaas over 4 kommen en schenk de soep erop.

Eet smakelijk!