inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp
Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.

Chef-kok challenge:
vegan spaghetti

vega spaghetti

Recept vegan spaghetti

Benodigdheden
  • 1 broccoli (in kleine roosjes)
  • Pot gegrilde rode paprika's (uitgelekt)
  • 250 ml plantaardige room
  • 2 tenen knoflook (fijngesneden)
  • Olijfolie
  • Spaghetti
  • 250 gram cherrytomaten
  • Zout en peper
  • Staafmixer
Bereidingswijze stap voor stap
  1. Doe de paprika en de room in een kom en pureer het met de staafmixer. Kook ondertussen de pasta gaar.
  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een grote hapjespan en fruit de knoflook (1 minuut).
  3. Voeg daar de paprika-roomsaus en wat peper en zout aan toe. Verwarm dit kort op een laag vuurtje.
  4. Kook de broccoli gaar (maximaal 4 minuten).
  5. Giet de broccoli af en voeg het toe aan de saus.
  6. Warm het geheel nog even 2 minuten op.
  7. Giet de pasta af en meng deze door de saus.
  8. Verdeel jouw zelfgemaakte vegan spaghetti over de borden en leg de cherrytomaten bovenop. Eet je alleen? Vries dan het te veel aan pastasaus in als basis voor je pizza of tomatensoep.