inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp
Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.

Chef-kok challenge:
weetje bonen

Een weetje over bonen.

Wist je dat...

...bonen veel eiwitten bevatten? Daarom is het een goede vleesvervanger. In bonen zitten ook ijzer en vitamine B1.

…bruine bonen, linzen en kikkererwten verschillende soorten peulvruchten zijn? In peulvruchten zitten langzame koolhydraten; de peulvrucht heeft de koolhydraten zo verpakt dat ze langzaam worden opgenomen door het lichaam. Dit zorgt voor een stabielere bloedsuikerspiegel. Peulvruchten zijn er in verschillende soorten en maten. Hierdoor kan je eindeloos variëren.