inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp
Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.

Chef-kok challenge: 
weetje brood

Variëren met brood

Wist je dat...

...elke broodsoort verschillende voedingsstoffen bevat? Doordat je dagelijks hetzelfde brood eet krijg je de voedingstoffen van andere broden niet binnen. Zonde! Zo zit in een tarweboterham meer eiwit dan in roggebrood. Maar in roggebrood zit weer meer calcium en ijzer dan in tarwebrood. Wissel om die reden de verschillende broodsoorten af. Varieer tussen bijvoorbeeld volkorenbrood, speltbrood, roggebrood, tarwebrood en notenbrood.