inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp
Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.

Chef-kok challenge:
weetje kleuren

Wist je dat...

...kleur op je bord de aanwezigheid van verschillende stoffen als antioxidanten, vitamines en mineralen verraadt? Deze stoffen ondersteunen je immuunsysteem en zorgen voor een normale bloeddruk. Groente, fruit, graanproducten, peulvruchten, vis, noten en zaden. Stuk voor stuk producten met een eigen smaak, geur, kleur én een variatie aan gezonde stoffen. Serveer bij elke maaltijd veel verschillende kleuren, zo krijgt je lichaam gegarandeerd alle gezonde stoffen binnen die het nodig heeft.