inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp
Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.

Chef-kok challenge:

weetje vegetarisch eten

Weetje over vegetarisch en veganistisch.

Wist je dat...

...vegetariërs minder calorieën binnenkrijgen? Daarom zijn ze over het algemeen ook slanker. In een maaltijd met veel verschillende groenten en een vleesvervanger zit namelijk minder verzadigd vet dan in een maaltijd met vlees. Ook eten vegetariërs automatisch meer vezels, waardoor ze langer een vol gevoel hebben met als gevolg minder snel trek in een snack.