inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube
Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.
Wat is het Lab?

Experimenteer je mee?

Meld je aan!

  • Experimenteer je mee? Meld je aan!

  • Hackathon met studenten

  • Samenwerking Interpolis en PluhZ

  • Q&A PluhZ

  • Een testpanel experimenteert met ons mee

  • Eerste resultaten onderzoek

  • Doe je mee aan de digitale detox challenge?

Testpanel

Samen oplossingen bedenken voor een gezondere levensstijl

17 augustus 2017

Interpolis werkt aan gezondheid
Gezond zijn en gezond leven is belangrijk. We onderzoeken in het Interpolis Lab hoe we je kunnen aanmoedigen om gezonder te eten, meer te bewegen en beter te ontspannen. Dit doen we niet alleen. We experimenteren samen met jou, andere klanten en onze partners.

Samen nieuwe oplossingen bedenken voor een gezondere levensstijl
We richten ons op het vergroten van kennis over gezondheid. Ons doel is zorgen voor een gedragsverandering. Zodat je gezonder wordt en blijft. We bedenken samen oplossingen en experimenteren welke wel en niet werken. We starten met het thema ontspanning. 

Experimenteer je met ons mee? Meld je aan
Voor de experimenten hebben we hulp nodig van jongvolwassenen zoals jij, je familie en je vrienden. Niets is leuker dan dit onderzoek met zoveel mogelijk mensen uitvoeren. Meld je aan als deelnemer door een e-mail te sturen.

We voeren op dit moment de eerste experimenten uit  
We houden je op de hoogte over het verloop van het onderzoek. Je ontvangt een bericht zodra we nieuwe experimenten uitvoeren. Samen gaan we voor een gezonder Nederland.