inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube
Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.
Wat is het Lab?

Interpolis gaat samenwerking aan met PluhZ

  • Experimenteer je mee? Meld je aan!

  • Hackathon met studenten

  • Samenwerking Interpolis en PluhZ

  • Q&A PluhZ

  • Een testpanel experimenteert met ons mee

  • Eerste resultaten onderzoek

  • Doe je mee aan de digitale detox challenge?

Samenwerking Pluhz

PluhZ: nieuwe wegwijzer voor vragen over gezondheid

21 augustus 2017

PluhZ beantwoordt al jouw vragen
PluhZ ontwikkelde een nieuwe innovatieve manier om vragen over gezondheid en lifestyle te beantwoorden. Op dit platform komen professionals op dit gebied samen. Via een chat-systeem komen gebruikers in contact met specialisten, professionals en artsen. Snel, makkelijk en deskundig krijg je antwoord op al jouw vragen. 

PluhZ: nieuwe wegwijzer voor vragen over gezondheid
Je kunt PluhZ onder meer raadplegen via een app. Het werkt eenvoudig. Je download de app en stelt je vraag. De vraag komt binnen bij een medewerker. Deze persoon beoordeelt de vraag en zet deze door naar 1 van de 150 specialisten uit het netwerk van PluhZ. Vanaf dat moment heb je alleen nog contact met deze persoon en binnen 24 uur ontvang je een betrouwbaar antwoord op jouw vraag. 

24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar 
Er is altijd iemand die jouw vraag kan beantwoorden. PluhZ geeft advies en ondersteuning via haar chatsysteem. Of je nou een vraag hebt over voeding, beweging of over symptomen die je bij jezelf ontdekt zoals piekeren of slecht slapen en wilt toetsen. PluhZ heeft het antwoord. En maak je vooral geen zorgen over je privacy. PluhZ verwijdert jaarlijks alle gegevens en data op de router. 

Gebruik de code ‘Interpolis1’ en stel gratis jouw vragen
Interpolis wil jou samen met PluhZ de mogelijkheid aanbieden te chatten met medische specialisten. Download de app en maak gratis een account aan onder vermelding van de code ‘Interpolis1’. Vervolgens kun je met jouw account vragen stellen over bijvoorbeeld voeding, beweging en ontspanning. Wat jouw vraag ook is, stel deze aan het uitgebreide team van PluhZ en krijg gegarandeerd antwoord binnen 24 uur.

Ook Interpolis stelde een vraag aan PluhZ
Wij zijn geen expert op het gebied van gezondheid maar willen daar wel graag meer over weten. De hoogste tijd om de PluhZ app te downloaden dacht Nathalie, contentspecialist bij Interpolis. Benieuwd naar haar ervaring met de app, welke vraag zij stelde en met welk antwoord PluhZ kwam? Lees het in dit blog.