inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube
Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.
Wat is het Lab?

Een testpanel experimenteert met ons mee

  • Experimenteer je mee? Meld je aan!

  • Hackathon met studenten

  • Samenwerking Interpolis en PluhZ

  • Q&A PluhZ

  • Een testpanel experimenteert met ons mee

  • Eerste resultaten onderzoek

  • Doe je mee aan de digitale detox challenge?

Testpanel

Experiment met 200 jongvolwassenen

17 augustus 2017

We stelden een testpanel samen 
In samenwerking met marktonderzoeksbureau GfK vormden we een testpanel. 200 jongvolwassenen experimenteren met mogelijke oplossingen om de gezondheid van leeftijdsgenoten te verbeteren door meer te ontspannen. In 2017 is het testpanel in periodes van 2 weken ongeveer 5 keer actief.

200 jongvolwassenen experimenteren met ons mee
Het testpanel neemt deel aan verschillende activiteiten. Geheel anoniem vullen de deelnemers vragenlijsten in, voeren opdrachten uit en discussiëren online en fysiek met anderen. Ze kijken welke bedachte oplossingen wel en niet werken. Ze zijn gestart met het invullen van vragenlijsten. We maakten kennis met de deelnemers en onderzochten hoe ze in het leven staan. Wat betekent gezondheid voor ze? En hoe gezond leven ze op dit moment? De resultaten hiervan zijn opgenomen in onderstaande infographic.

Infographic testpanel Interpolis LAB Community

Binnenkort lees je de eerste testresultaten op het Lab
De komende weken staan volop in het teken van het experiment. De ervaringen van het testpanel met de eerste oplossing plaatsen we op de tijdlijn van het Interpolis Lab. Wil jij in de toekomst ook mee experimenten? Meld je dan aan als deelnemer door een e-mail te sturen. Zodra we nieuwe onderzoeken uitvoeren, krijg je een bericht.