Slimme camera aan de gevel van een bedrijfspand. Met BedrijfInZicht heb je altijd zicht op je bedrijfspand.
Jouw bedrijfspand in je broekzak
Met BedrijfInZicht heb je altijd zicht op je bedrijfspand. Zo houd je inbrekers op afstand.
Altijd zicht op je bedrijfspand
Met de handige app op je smartphone zie je op afstand precies wat er in en rondom je bedrijfspand gebeurt. Waar en wanneer je maar wilt.
Veiliger in en om je bedrijf
Inbrekers kunnen veel schade veroorzaken, ook als ze niets meenemen. BedrijfInZicht signaleert inbrekers al voordat ze binnen zijn. En voordat ze ernstige schade kunnen aanrichten.
Kostenbesparend
Je bepaalt zelf via de app welke vervolgactie nodig is. Loos alarm los je zelf op. Dus geen onnodige ophef of kosten meer! Is er echt iets aan de hand, dan schakel je via de app de beveiligingsdienst of de politie in.
Preventieve werking
Inbrekers houden er niet van om in de schijnwerpers te staan. Een goed beveiligd pand slaan ze dus meestal over. En door de verlichting maakt jouw pand ook nog een verzorgde indruk.

Wat is BedrijfInZicht?

Samen met Signify, Engie en Axis ontwikkelden wij het detectiesysteem BedrijfInZicht. Dit detectiesysteem is een combinatie van slimme camera’s, ledverlichting en een handige app op je smartphone. Signaleren de camera’s iemand op jouw terrein na sluitingstijd? Dan gaat de ledverlichting knipperen om inbrekers af te schrikken. En krijg je een melding op je telefoon via de app. Je bepaalt dan zelf welke actie nodig is. Druk de melding weg bij loos alarm of schakel hulp in als dat nodig is, van de politie of van jouw eigen beveiligingsdienst. 

Met BedrijfInZicht merk je inbrekers al op voordat ze binnen zijn. Zo helpen we je om schade te voorkomen. Want zelfs al nemen inbrekers niets mee, ze kunnen toch veel schade veroorzaken. Bijvoorbeeld door vernieling of brandstichting. En dat heeft soms ernstige gevolgen voor je bedrijfsvoering.

BedrijfInZicht is volledig op maat 
Wij brengen eerst de situatie bij je bedrijf in kaart. Daarna krijg je van ons een aanbod op maat. Benieuwd naar de kosten voor BedrijfInZicht?

Zo werkt BedrijfInZicht

We installeren slimme camera’s en armaturen met ledverlichting aan de gevel van je bedrijfspand. Zodra een camera beweging van personen of auto’s signaleert op jouw terrein, begint de ledverlichting te knipperen. Jij krijgt hiervan direct een melding via de app op je smartphone. Met duidelijke screenshots erbij, je ziet precies wat er gebeurt. 
 
Is het loos alarm? Dan schakel je met 1 druk op de knop de verlichting uit. Is er actie nodig? Dan schakel je jouw beveiligingsdienst of de politie in. Gewoon via de app. Geen onnodige ophef of kosten meer, met BedrijfInZicht heb je zelf de controle! 
 
Waarom doet Interpolis dit?
Interpolis helpt je om te focussen op je bedrijf. We willen ervoor zorgen dat je kunt blijven ondernemen. En dat je alle mogelijkheden van je bedrijf kunt benutten. Daarom ontwikkelen we slimme oplossingen en diensten, zoals  BedrijfInZicht. Zodat jij je bedrijf en je klanten de aandacht kunt geven die ze verdienen.

 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op
Je bereikt ons op 013 462 26 22. Wij zitten van maandag tot en met vrijdag voor je klaar van 8.30 tot 17.00 uur. Liever mailen? Stuur je mail naar preventiedesk@interpolis.nl