Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.
Wat is het Lab?

ZekerVanJeBus

150 bestelbussen gezocht

Samen met jou willen we ZekerVanJeBus nog beter maken

Samen kijken we of de oplossing goed werkt, of deze een veilig gevoel geeft én of het je helpt om te blijven ondernemen. ZekerVanJeBus is nog niet te koop, maar je kunt wel alvast aanmelden. In januari, als je ZekerVanJeBus kunt bestellen, krijg je dan een e-mail van ons.

Wist je dat:

 • Nederland in 2017 bijna 1 miljoen bestelbussen telde?
 • Er in dat jaar 1.563 bestelbussen werden gestolen?
 • Daarvan maar 39% werd teruggevonden?
 • De gemiddelde schade bij diefstal € 10.000,- is?
 • Diefstal van je bestelbus alleen verzekerd is met een WA beperkt casco of WA volledig casco dekking?
 • We bij diefstal van je bestelbus de schade na 30 dagen aan je uitbetalen?
 • Je in veel situaties de dagwaarde van je bestelbus vergoed krijgt?
Na diefstal snel weer aan het werk met ZekerVanJeBus
Wordt je bestelbus gestolen, dan zorgt ZekerVanJeBus ervoor dat we je bus snel terugvinden. Dankzij het slimme track & tracesysteem kunnen we je bus na diefstal traceren en terughalen. Zodat jij snel weer aan het werk kunt. Met je eigen bus, die helemaal is afgestemd op jouw manier van werken.

Wat is ZekerVanJeBus?

Interpolis ZekerVanJeBus is een slimme diefstaloplossing van Interpolis en bestaat uit 2 delen: 

 • Voorkomen van diefstal. Voorkom diefstal van je bestelbus en je materialen met goede sloten. De oplossing bestaat uit een stuurslot en sloten voor de laadruimte van je bestelbus.
 • Terugvinden van je bestelbus. Wordt je bestelbus toch gestolen, dan sporen wij deze op en halen we de bus terug door het slimme track & tracesysteem. Zodat je na de diefstal snel weer aan het werk kunt. Met je eigen bus, die helemaal is afgestemd op jouw manier van werken.

De oplossing bestaat standaard uit:

 • Een slim track & tracesysteem, waarmee onze opsporingsdienst je bestelbus vindt en terughaalt als deze wordt gestolen. Het systeem heeft verbinding met het M2M-netwerk dat in heel Europa dekking heeft. Hierdoor kan onze opsporingsdienst je bus niet alleen in Nederland vinden en terughalen, maar ook over de grens.

Je kunt de oplossing daarnaast uitbreiden met:

 • Stuurslot: hiermee voorkom je dat jouw bus gestolen wordt.
 • Slamlock-sloten: deze sloten plaats je op de deuren van de laadruimte van je bestelbus. Hierdoor krijgen dieven de laadruimte onmogelijk open. Je materialen en gereedschappen zijn veilig opgeborgen. Je kunt de sloten zo instellen dat ze automatisch op slot gaan als je de deur dichtdoet. Wel zo veilig.
 • Trekhaakslot: met een trekhaakslot voorkom je dat de achterdeur of -klep wordt opengemaakt. Het slot blokkeert de deur.

Waarom doet Interpolis dit?

Als schilder, timmerman, klusjesman of loodgieter ben je afhankelijk van je bestelbus. Natuurlijk wil je niet dat deze gestolen wordt. Helaas gebeurt dit in Nederland nog ongeveer 1.500 keer per jaar. Naast de ellende van de diefstal betekent het dat je jouw afspraken met klanten tijdelijk niet kunt nakomen. Om te zorgen dat je weer snel verder kunt met ondernemen, ontwikkelde Interpolis de oplossing ZekerVanJeBus.

Interpolis helpt je om te focussen op wat écht belangrijk is: je bedrijf. We willen ervoor zorgen dat je kunt blijven ondernemen. En dat je de volle potentie van je bedrijf weet te benutten. Daarom ontwikkelen we slimme oplossingen en diensten, zoals ZekerVanJeBus. Zo willen we problemen voorkomen of beperken. Zodat jij je bedrijf en je klanten de aandacht kunt blijven geven die ze verdienen.