Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.

Afsluiting

De afgelopen 7 dagen nam je deel aan de testversie van onze digital detox challenge. Dankjewel daarvoor! We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaring met de challenge en hoe het je in de afgelopen week verging. 

Deel jouw ervaringen met de challenge met ons
Op basis van de resultaten uit de vragenlijst over smartphone- en social media gebruik ontwikkelden we deze challenge om jullie stressniveau te verlagen en jullie meer te laten ontspannen. We weten niet wat wel en niet werkt. Maar daar zijn we natuurlijk wel ontzettend benieuwd naar. Wat viel mee? Wat viel tegen? Welke effecten hadden de opdrachten op jouw smartphonegebruik? En op jouw concentratie, energie, slaapritme en stressniveau? Laat het ons weten door de vragen uit deze vragenlijst te beantwoorden.

Met de feedback gaan we aan de slag
Om een zo goed mogelijke challenge te ontwikkelen lieten we jullie deze testen. We gebruiken alle feedback om de challenge te herzien en passen waar nodig de opdrachten aan.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Ellen Seelen en Christiaan Buitenhuis
Namens Team Gezondheid Interpolis