Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.
Wat is het Lab?
1e resultaten:

Klanten denken mee over het ThuisVeilig pakket

  • Het ThuisVeilig pakket

  • Klanten denken mee

  • ThuisMeester app

  • De resultaten

  • SlimThuis App

Thuismeester app - voorkom waterschade, inbraak en brandschade

                                                                                                                                                                   

23 maart 2017

Klanten denken mee over het ThuisVeilig pakket
Interpolis vindt het belangrijk om samen met klanten de 1e ThuisMeester oplossing verder te ontwikkelen. Op 23 maart 2017 gingen we daarom in gesprek met 19 klanten die het pakket gebruiken. Dit gebeurde tijdens een ThuisMeester inspiratiesessie. Er zijn volop ideeën. Van makkelijker uit te voeren ideeën zoals een koolmonoxidemelder of hittemelder. Tot wat moeilijker uit te voeren ideeën zoals het toevoegen van camera's en bewegingssensoren. 

Voeg vrienden of buren toe
1 van de ideeën was om de ThuisVeilig app uit te breiden met een community-mogelijkheid. Je kunt in de community vrienden en bekenden toevoegen. Op het moment dat jij niet thuis bent, zorg je via de community dat zij een melding op hun smartphone krijgen van rook in jouw huis of lekkend water. 

Een groep gebruikers testte de nieuwe toevoeging. Vanaf 1 augustus 2017 kunnen alle gebruikers een community starten in de app. Zo blijven we samen met onze klanten deze ThuisMeester oplossing verder ontwikkelen.