Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.
Wat is het Lab?

SlimThuis App met InbraakBarometer

  • Het ThuisVeilig pakket

  • Klanten denken mee

  • ThuisMeester app

  • De resultaten

  • SlimThuis App

De SlimThuis App

Jouw persoonlijke coach die helpt om je thuis slimmer en veiliger te maken en de ideale aanvulling op ThuisWacht. Bekijk de InbraakBarometer voor het inbraakrisico in jouw wijk. Ga direct aan de slag voor een veiliger en slimmer huis.  Download de Automodus app in de App store  Download de Automodus app in de Google Play Store 
InbraakBarometer
Benieuwd naar het inbraakrisico in jouw wijk?

Woninginbraken komen overal voor. De ene wijk is meer in trek bij inbrekers dan de andere. De InbraakBarometer in de SlimThuis app geeft op basis van historische inbraakdata een voorspelling van het inbraakrisico in jouw wijk. Download de SlimThuis App of bekijk de InbraakBarometer online via onderstaande knop. Vul de 4 cijfers van je postcode in en bekijk het risico.

Benieuwd naar het inbraakrisico in jouw wijk? Woninginbraken komen overal voor. De ene wijk is meer in trek bij inbrekers dan de andere. De InbraakBarometer in de SlimThuis app geeft op basis van historische inbraakdata een voorspelling van het inbraakrisico in jouw wijk.
Wat is de ambitie van Interpolis met de SlimThuis App?

Een veilige en gezonde leefomgeving. Dat is waar Interpolis voor gaat. Zodat jouw huis een echt thuis is. Een plek waar jij je geen zorgen maakt over wat er mis kan gaan. Dit doen we door op zoek te gaan naar slimme oplossingen die jouw veiligheid en woonplezier vergroten. De SlimThuis App is zo’n slimme oplossing. Samen kunnen we zorgen voor minder inbraken, brand en waterschade in en om het huis.

Kom je er niet uit of heb je een specifieke vraag over deze preventie?
  • Bel dan met onze Klantenservice Slimme Oplossingen en Diensten, op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Het telefoonnummer is 013 462 26 22.

  • Of stuur een e-mail naar klantenservice@interpolis.nl.