inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp
Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.
Wat is het Lab?

Thuismeester, want wij geloven dat verzekeren anders kan

  • De ThuisMeester oplossing

  • Klanten denken mee

  • ThuisMeester app

Thuismeester app - voor meer veiligheid in je huis

Wie zit er nou op schade en gedoe te wachten?

Er zijn veel manieren om de kans op schade te verkleinen. Van rookmelders in huis tot een buurtappgroep om te weten wat er in je buurt gebeurt. Daarom zijn wij de ThuisMeester app aan het ontwikkelen en testen met onze 1e groep testgebruikers. 
Brand
Brandschade
Jaarlijks worden gemiddeld 100.168 huishoudens geconfronteerd met een woningbrand.
Inbraak
Inbrekers gaan meestal voor de snelle buit. Hoe langer ze bezig zijn binnen te komen, hoe sneller ze opgeven.
Storm en bliksem
Waterschade
We zijn er minder mee bezig, maar waterschade is een reëel risico, het komt vaker voor dan brandschade!
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan
We zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen die jou helpen om tegenslag te voorkomen. Want tegenslag en schade zijn vervelend. Het kost naast geld ook veel tijd en energie.

De ThuisMeester app is zo’n slimme oplossing. De app helpt jou om schade in en om je huis te voorkomen. Om zo brandschade, inbraak of wateroverlast te beperken of te voorkomen. Op een manier die bij jou past.

ThuisMeester leert je steeds beter kennen en geeft je tips en adviezen voor jouw specifieke situatie. Bij nieuwe ontwikkelingen, of als er bij jou in de buurt iets aan de hand is, krijg je een bericht van ThuisMeester.

Ben jij onze ThuisMeester app tester?

Wij zijn op zoek naar 100 iPhone gebruikers die ons willen helpen bij het verder ontwikkelen van de ThuisMeester app. Wil jij ons helpen?

Meld je aan als tester