inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp
Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.

Installeer de ThuisMeester app

Heel fijn dat je samen met ons de ThuisMeester app wil testen en perfectioneren. Tot op heden hebben wij de ThuisMeester app alleen nog ontwikkeld voor IOS. Dit betekent dat je op dit moment alleen nog mee kunt helpen als je een iPhone hebt. 

Met de ThuisMeester app: 
  • Krijgt u tips voor het voorkomen van inbraak-, brand- en waterschade
  • Bent u altijd up-to-date van de situatie in en rond uw woning
  • Kunt u de ThuisMeester check aanvragen

Hoe installeer ik de ThuisMeester testversie?

  • Klik vanuit je iPhone op de ‘Download de app’ button.
  • Klik op “Install”. Er wordt gevraagd of je de app wilt installeren. Druk op “Installeer”.

Na de installatie kun je de app nog niet opstarten. Je moet eerst de partij die de app gemaakt heeft markeren als ‘vertrouwd’. Als je de app toch opstart krijg je een foutmelding.


App gebruiksklaar maken
  • Ga naar ‘Instellingen’ , hierna naar ‘Algemeen’.
  • Ga naar ‘Apparaatbeheer’.
  • Klik op ‘Vertrouw ‘Freshheads B.V.’. In beeld komt de vraag of je ‘Freshheads B.V.’ wilt vertrouwen. Klik op ‘Vertrouw’.

Je kunt de app nu opstarten en gebruiken.


Wil je toch meer uitleg over de installatie? 

Download de PDF.

De Thuismeester App - laat veilig je huis achter