inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube
Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.
Wat is het Lab?

Veiliger met de ThuisMeester oplossing

  • De ThuisMeester oplossing

  • Klanten denken mee

  • ThuisMeester app

Thuismeester app - voor meer veiligheid bij jou thuis

De ThuisMeester oplossing
Om het risico op inbraak, waterschade en brandschade te verkleinen ontwikkelde Interpolis, samen met HomeWizard, de ThuisMeester oplossing. Een pakket met een slimme rook- en watermelder, een slimme lamp en een app. Deze app geeft op je smartphone een melding bij rook en als er water lekt. Ook kun je de lamp op afstand bedienen. Handig als je de indruk wilt wekken dat er iemand thuis is!

Onderzoek met 10.000 klanten
Een jaar lang onderzoeken we het effect van de ThuisMeester oplossing op het gevoel van veiligheid. 10.000 klanten die een ThuisMeester oplossing  gebruiken, kunnen meedoen met het experiment. Voelen klanten zich veiliger? Welke functies zijn nuttig, welke niet? 

Samen werken we toe naar de oplossing die écht zorgt voor een veilig gevoel.