Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.
Een rijdende witte bestelbus.

Snel weer aan de slag, ook na diefstal van je bus

Icoon met de Europese vlag en een vergrootglas. Interpolis ZekerVanJeBus | Met dit systeem sporen we uw je bestelbus in heel Europa op als deze gestolen wordt.
In heel Europa dekking
Met ZekerVanJeBus sporen wij je bestelbus in heel Europa op na diefstal. En brengen we de bestelbus bij je terug. Zo kun je na diefstal snel weer aan het werk. Met jouw éigen bus.
Icoon van een signaal. Interpolis ZekerVanJeBus | Met dit systeem sporen we uw je bestelbus in heel Europa op als deze gestolen wordt.
Signaal niet te verstoren
ZekerVanJeBus zendt niet continu een signaal uit. Hierdoor is het systeem niet door dieven op te vangen en kunnen ze het signaal niet verstoren oftewel “jammen”.
Icoon met portemonnee en spaarvarken. Interpolis ZekerVanJeBus | Met dit systeem sporen we uw je bestelbus in heel Europa op als deze gestolen wordt.
Voordeel voor eerste 150 bestellingen
Meld je nu vrijblijvend aan! Dan krijg je in januari bericht van ons als je ZekerVanJeBus kunt kopen. De eerste 150 bestellingen krijgen ZekerVanJeBus tegen kostprijs. Meld je nu aan
Icoon met bestelbus en 'Interpolis mannetje'. Interpolis ZekerVanJeBus | Met dit systeem sporen we uw je bestelbus in heel Europa op als deze gestolen wordt.

Wat is ZekerVanJeBus?

ZekerVanJeBus is een volgsysteem voor je bestelbus. Met dit systeem sporen we uw je bestelbus in heel Europa op als deze gestolen wordt.

We monteren het systeem onzichtbaar in je bestelbus. De montage is klaar terwijl je wacht en duurt niet langer dan een uur.  

Is je bus gestolen? Dan meld je de diefstal bij onze schademeldcentrale. Op dat moment zetten we het volgsysteem aan en gaan wij op zoek naar jouw bus. Zodra we je bus gevonden hebben, zorgen we dat de bus bij jou terugkomt. Zo kun je snel weer aan het werk. Gewoon, met jouw eigen bus.

In januari 2019 is ZekerVanJeBus te koop
Meld je nu alvast vrijblijvend aan. Dan krijg je in januari bericht van ons als je ZekerVanJeBus kunt kopen. De eerste 150 bestellingen krijgen ZekerVanJeBus tegen kostprijs: € 225,- voor het volgsysteem inclusief montage. Daarnaast betaal je nog € 3,- per maand voor de connectiviteit van het volgsysteem.

Meld je nu aan
Iemand probeert met een schroevendraaier in te breken in een bestelbus.

Breid ZekerVanJeBus uit met sloten

Natuurlijk heb je liever dat je bestelbus en de spullen in je bus helemaal niet gestolen worden. Breid ZekerVanJeBus daarom uit met:

  • Slamlock-sloten: met deze sloten krijgen dieven de laadruimte onmogelijk open.
  • Stuurslot: voorkomt dat een dief met jouw bus wegrijdt.
  • Trekhaakslot: blokkeert de achterdeur of klep van je bestelbus.

Wist je dat:

  • er in Nederland in 2017 bijna 1 miljoen bestelbussen rondreden?*
  • er in dat jaar 1.563 bestelbussen werden gestolen?*
  • er daarvan maar 39% werd teruggevonden?*
  • de gemiddelde schade bij diefstal € 10.000,- is?
  • diefstal van je bestelbus alleen verzekerd is met een WA-Beperkt of WA-Volledig Casco dekking?
  • het bij diefstal van je bestelbus 30 dagen duurt voordat je de schade krijgt uitbetaald?
  • je in veel situaties de dagwaarde van je bestelbus vergoed krijgt?
*Bron: Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit

Meld je nu aan

Waarom doet Interpolis dit?

Interpolis helpt je om te focussen op wat écht belangrijk is: je bedrijf. We willen ervoor zorgen dat je kunt blijven ondernemen. En dat je alle mogelijkheden van je bedrijf kunt benutten. Daarom ontwikkelen we slimme oplossingen en diensten, zoals ZekerVanJeBus. Zodat jij je bedrijf en je klanten de aandacht kunt geven die ze verdienen.