Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.
Een rijdende witte bestelbus.
Snel weer aan de slag na diefstal van je bus
Wordt je bestelbus gestolen? Met ZekerVanJeBus sporen we deze op. Zodat je snel weer aan de slag kunt.
Met 1 telefoontje geregeld
Als je bestelbus gestolen is, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dan gaan we meteen op zoek naar je bus. Doe ook altijd aangifte van diefstal bij de politie.
Alle zorg uit handen
Nadat je de diefstal hebt gemeld, gaan wij op zoek naar je bestelbus. Ook als deze in het buitenland is. Wij zorgen ervoor dat je bus weer bij je terugkomt. Hier hoef jij niets voor te doen. 
Icoon met de Europese vlag en een vergrootglas. Interpolis ZekerVanJeBus | Met dit systeem sporen we uw je bestelbus in heel Europa op als deze gestolen wordt.
In heel Europa dekking
Het opsporingssysteem heeft verbinding met een netwerk dat in heel Europa dekking heeft. Hierdoor kunnen we je bestelbus in elk land binnen Europa terugvinden. Zo kun je na diefstal snel weer aan het werk. Met jouw eigen bus.
Icoon van een signaal. Interpolis ZekerVanJeBus | Met dit systeem sporen we uw je bestelbus in heel Europa op als deze gestolen wordt.
Veilig signaal
ZekerVanJeBus zendt niet continu een signaal uit. Hierdoor is het systeem moeilijk door dieven op te vangen en kunnen ze het signaal niet verstoren.
Icoon met bestelbus en 'Interpolis mannetje'. Interpolis ZekerVanJeBus | Met dit systeem sporen we uw je bestelbus in heel Europa op als deze gestolen wordt.

Wat is ZekerVanJeBus?

ZekerVanJeBus is een opsporingssysteem voor je bus. Met dit systeem sporen we je bestelbus in heel Europa op als deze gestolen wordt. En brengen hem bij je terug. Zo kun jij snel je klanten weer helpen, met jouw eigen bus.

Je koopt ZekerVanJeBus in de Preventiewinkel

De eerste 150 systemen verkopen we tegen kostprijs: € 215,- exclusief btw voor het opsporingssysteem inclusief montage. Voor de connectiviteit van het opsporingssysteem betaal je € 3,- exclusief btw per maand. Het abonnement sluit je voor een periode van 3 jaar.

 

Is je bus gestolen?

Dan meld je de diefstal zo snel mogelijk bij de Schademeldcentrale van Interpolis, of direct bij de opsporingsdienst als de Schademeldcentrale gesloten is. Op dat moment zetten we het opsporingssysteem in diefstalmodus en gaat onze opsporingsdienst ABS op zoek naar jouw bus. Zodra zij jouw bus gevonden hebben, zorgen ze dat de bus bij je terugkomt. Zo kun je snel weer aan het werk. Gewoon, met je éigen bus.

Iemand probeert met een schroevendraaier in te breken in een bestelbus.

Breid ZekerVanJeBus uit met sloten

Natuurlijk heb je liever dat je bestelbus en de spullen in je bus helemaal niet gestolen worden. Breid ZekerVanJeBus daarom uit met:

  • Slamlock-slot: voorkomt dat een dief de laadruimte openbreekt.
  • Stuurslot: voorkomt dat een dief met jouw bus wegrijdt.
  • Trekhaakslot: blokkeert de achterdeur of klep van je bestelbus.

Wist je dat:

  • er in Nederland in 2018 meer dan 1 miljoen bestelbussen rondreden?*
  • er in dat jaar 1.480 bestelbussen werden gestolen?*
  • er daarvan maar 38% werd teruggevonden?*
  • de gemiddelde schade bij diefstal € 10.000,- is?
  • diefstal van je bestelbus alleen verzekerd is met een WA-Beperkt of WA-Volledig Casco dekking?
  • het bij diefstal van je bestelbus 30 dagen duurt voordat je de schade krijgt uitbetaald?
  • je in veel situaties de dagwaarde van je bestelbus vergoed krijgt?
*Bron: Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit

Waarom doet Interpolis dit?

Interpolis helpt je om te focussen op wat écht belangrijk is: je bedrijf. We willen ervoor zorgen dat je kunt blijven ondernemen. En dat je alle mogelijkheden van je bedrijf kunt benutten. Daarom ontwikkelen we slimme oplossingen en diensten, zoals ZekerVanJeBus. Zodat jij je bedrijf en je klanten de aandacht kunt geven die ze verdienen.