Alles over ondernemen

Meer lezen over het voorkomen van schade en ongemak op je bedrijfslocatie? Bekijk het overzicht van onze artikelen.
Beveiligingscamera aan de buitenkant van een bedrijfspand
Ondernemen
Artikel

Zorg ervoor dat inbrekers jouw pand overslaan

Bedrijfspanden zijn een geliefd doelwit voor inbrekers. De impact van een inbraak is enorm. Niet alleen financieel, maar ook emotioneel. Met deze praktische tips helpen we je om de kans op een inbraak te verkleinen.
Lees meer
03-02-2020
Brand op een bedrijventerrein
Ondernemen
Artikel

Voorkom brand op een bedrijventerrein

Jaarlijks ontstaan honderden branden op bedrijventerreinen. Onoplettendheid is soms de oorzaak. Maar vaak is er opzet in het spel en wordt de brand bewust aangestoken. We geven tips om het risico op brand te beperken.
Lees meer
07-01-2020
Illegale activiteiten op een bedrijventerrein
Ondernemen
Artikel

Voorkom een drugslab in je pand

Criminelen zoeken steeds nieuwe plekken om een drugslab of hennepkwekerij te starten. Het liefst op een afgelegen bedrijventerreinen zonder toezicht. Met stromend water en elektriciteit en een eigen ingang voor aan- en afvoer van producten, grondstoffen en afval. Wil jij graag een leegstaand pand verhuren? Zorg dat je weet aan wie je verhuurt.
Lees meer
06-01-2020
Inbraak op een bedrijventerrein
Ondernemen
Artikel

Voorkom inbraak op een bedrijventerrein

De schade van een inbraak in een bedrijfspand kan oplopen tot wel € 100.000,-. Maar het gaat bij een inbraak of diefstal vaak niet alleen om financiële schade. Alles regelen na een inbraak of diefstal kost veel tijd en energie. We geven tips om de kans op inbraak te verkleinen.
Lees meer
02-01-2020
Deurknop aan de buitenkant van een portier
Ondernemen
Artikel

Verklein de kans op inbraak in je winkel

Op een winkelinbraak zit je als ondernemer natuurlijk niet te wachten. Gelukkig kun je zelf maatregelen nemen die de kans op een inbraak in jouw winkel verkleinen. We geven je 12 tips.
Lees meer
14-11-2019
Pagina 1 van 2