Alles over verzekeren

Meer lezen over het omgaan met ondernemersrisico's? Bekijk het overzicht van al onze artikelen over verzekeren.
Ondernemer die aan het nadenken is
Ondernemen
Artikel

De grootste misverstanden rondom aansprakelijkheid opgehelderd

Veel ondernemers denken dat het voor hen zo'n vaart niet zal lopen wat betreft aansprakelijkheid. Omdat ze algemene voorwaarden hebben opgesteld bijvoorbeeld. Of omdat ze een goede relatie hebben met hun klanten en leveranciers. Maar ook dan kan er iets mis gaan. We leggen uit hoe het zit met aansprakelijkheid. Zo kun jij voorkomen dat je onaangenaam wordt verrast door een aansprakelijkstelling.
Lees meer
10-12-2020
2 mensen die de handen schudden
Ondernemen
Artikel

Productaansprakelijkheid: zo voorkom je claims

Is er iets mis met een product dat jij hebt verkocht en heeft een klant hierdoor schade? Dan is de kans groot dat jij als producent of importeur aansprakelijk bent. We leggen je uit hoe het zit met aansprakelijkheid bij levering van producten. En we geven je 5 handige tips om jouw risico’s te beperken.
Lees meer
07-12-2020
2 adviseurs in zakelijk overleg
Ondernemen
Artikel

Tips om je aansprakelijkheidsrisico als adviseur te beperken

Ondernemen betekent dat je niet bang bent om risico’s te nemen. Maar die risico’s wil je natuurlijk wel zo klein mogelijk maken. Als ondernemer in de adviserende dienstverlening loop je mogelijk extra risico op aansprakelijkheid door een beroepsfout. Gelukkig kun je veel doen om dit te voorkomen.
Lees meer
07-12-2020
Ondernemer die aan het werk is
Ondernemen
Artikel

Zo werkt een arbeidsongeschiktheidsverzekering

Uit onze cijfers blijkt dat 1 op de 4 ondernemers arbeidsongeschikt wordt. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) biedt financiële zekerheid in de tijd dat je niet kunt werken. Maar hoe werkt dat? We leggen het je uit.
Lees meer
17-11-2020
Iemand die met zijn smartphone een pinbetaling doet
Ondernemen
Artikel

Bescherm je bedrijf met goede algemene voorwaarden

De coronacrisis treft bijna alle sectoren in het Nederlandse bedrijfsleven. Ondernemers moeten altijd vooruit denken. En dat is zeker nu extra belangrijk. Wij denken graag met je mee. Met de juiste maatregelen bescherm jij als (startende) ondernemer jezelf en je klanten tegen financiële schade. Een belangrijke eerste stap hierin is het opstellen van de algemene voorwaarden van je bedrijf.
Lees meer
21-09-2020
Pagina 1 van 3