Alles over verzekeren

Meer lezen over het omgaan met ondernemersrisico's? Bekijk het overzicht van al onze artikelen over verzekeren.
ZZP'er meet de lengte van een plank om te bewerken in de werkplaats
Ondernemen
Artikel

Welke verzekeringen heb jij als zzp’er nodig voor je zakelijke spullen?

Als zzp’er heb je je handen vol aan het binnenhalen en het uitvoeren van opdrachten. Maar wat als er schade ontstaat aan bedrijfsmiddelen? Zonder laptop, gereedschappen, inventaris of voorraad is het lastig om klanten te helpen. Daarom zetten wij de belangrijkste verzekeringen voor voorraad en inventaris voor je op een rij.
Lees meer
29-03-2021
Vrouw zit te schilderen in een grote, lichte ruimte
Ondernemen
Artikel

Huur je als zzp’er een pand of werkruimte? Denk dan aan deze verzekeringen

Huur je als zzp’er een pand of werkruimte? Of ben je van plan dat te gaan doen? Sta dan even stil bij wat daarbij komt kijken. Als je de risico’s in beeld hebt kun je ook beoordelen of je hier een verzekering voor nodig hebt.
Lees meer
28-03-2021
Mannen met helm op en veiligheidshestje aan, aan het werk op de bouw
Ondernemen
Bouw

Zo werkt een CAR-verzekering

Schades die ontstaan op de bouw, daar wil je natuurlijk goed voor verzekerd zijn als aannemer. Want zeker bij grote projecten zijn je risico’s torenhoog. In dit artikel lees je waarom je hiervoor als aannemer een Construction All Risk oftewel CAR-verzekering nodig hebt. Wat zo’n verzekering precies inhoudt en wat je hiermee verzekert.
Lees meer
09-03-2021
Bouwopzichter kijkt naar gebouw in aanbouw
Ondernemen
Bouw

Welke risico’s loop je als ondernemer in de bouw?

De bouw staat al jaren in de top 5 van risicosectoren. Welke risico’s loop je allemaal als ondernemer in de bouw? Hoe komt dat eigenlijk? Wij zetten het voor je op een rij.
Lees meer
09-03-2021
Twee bouwvakkers die leidingen lassen
Ondernemen
Bouw

4 meest voorkomende ongelukken in de bouw en hoe je deze voorkomt

De risico’s in de bouw zijn hoog. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek kreeg 1,9% van alle werknemers in de bouw in 2019 een ongeluk. En kwamen er zelfs 18 bouwvakkers om het leven. Als ondernemer is dit wel het laatste dat je wilt, daarom geven wij je tips om het risico op ongelukken in de bouw te beperken.
Lees meer
09-03-2021
Pagina 1 van 5