Online uw gezond­heidsverklaring invullen

Meteen weten of u medisch geaccepteerd bent voor de pensioen- of levensverzekering waarop u verzekerde bent? Vul online uw gezond­heidsverklaring in.

 

Direct een medisch advies voor uw verzekering

Via deze site kunt u uw gezond­heidsverklaring invullen. Na het invullen ziet u direct of u een positief medisch advies heeft voor uw verzekering. De gegevens die u nodig heeft om u aan te melden, heeft u inmiddels van uw adviseur of van Interpolis gekregen.

Heeft u een papieren gezond­heidsverklaring zonder aanmeldgegevens gekregen? Dan is de online gezond­heidsverklaring helaas niet voor u van toepassing.

 

Wat u verder moet weten
Na het aanmelden leggen we u uit hoe de online gezond­heidsverklaring werkt. Ook lichten we toe hoe Interpolis met uw gegevens omgaat. Het invullen van de gezond­heidsverklaring duurt ongeveer 10 minuten.

De online gezond­heidsverklaring vraagt naar uw medische gegevens. Zorg dat u deze bij de hand heeft voor u begint. U kunt de gezond­heidsverklaring tussentijds niet opslaan.

 

Contact
Heeft u vragen tijdens het invullen van uw gezond­heidsverklaring? Neem dan gerust contact op met de medische dienst van Interpolis. De medische dienst is op werkdagen tussen 8.30 en 18.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 013 462 14 28.

Heeft u technische problemen bij het invullen van uw gezond­heidsverklaring? Neem contact met ons op en geef een beschrijving van het probleem.