Inboedelverzekering van Interpolis

De nieuwe Inboedelverzekering van Interpolis
Brand, storm, diefstal of water kunnen veel schade aanrichten aan uw inboedel. Met een Inboedelverzekering van Interpolis verzekert u uw eigendommen tegen deze risico's. Ook schade aan spullen die uzelf of een ander per ongeluk veroorzaakt in uw huis, is verzekerd. Bijvoorbeeld: u stoot een lamp om of veroorzaakt een schroeiplek in uw tapijt.

Voordelen van de nieuwe Inboedelverzekering van Interpolis

  • Uw inboedel is direct verzekerd. Dit betekent dat wij bij schade de nieuwwaarde betalen van het deel van uw inboedel dat beschadigd is. Is uw inboedel voordat de schade ontstond minder waard dan 40% van het bedrag waarvoor u de spullen nieuw kunt kopen? Dan betalen we de waarde van het bedrag dat de inboedel waard was direct voordat de schade ontstond.
  • Geen eigen risico bij schade aan uw inboedel. Behalve als u de woning huurt of de eigenaar bent van een appartement. In deze situatie geldt een eigen risico van € 200,- bij schade door storm.
  • U bent passend verzekerd bij schade aan uw inboedel. Bijzondere inboedel, zoals audiovisuele apparatuur of kunst is tot € 35.000,- automatisch meeverzekerd.
  • Wilt u een schade melden? Belt u dan met Interpolis Schadeservice. U kunt ook online uw schade melden. Bij schade kunt u ons het herstel laten regelen, of u kiest voor geld.
  • De consumentenbond beoordeelt de Interpolis woonverzekeringen met een 8,5.

 

Op het tabblad ‘wat is verzekerd’ leest u meer over de dekking van de Inboedelverzekering van Interpolis.

Uw premiekorting op de Interpolis Alles in één Polis® kan oplopen tot 12%
De Woonhuisverzekering is onderdeel van de Interpolis Alles in één Polis®. Dit is een pakketpolis waarop al uw verzekeringen zijn ondergebracht. Ze zijn verdeeld over 5 rubrieken: Verkeer, Wonen, Recreatie, Personen en Rechtsbijstand. Sluit u verzekeringen af in meerdere rubrieken, dan ontvangt u een premiekorting die kan oplopen tot 12%.

Bereken mijn inboeldelpremie op Rabobank.nlMeer informatie over de inboedelverzekering

Al 1,2 miljoen mensen gingen u voor en kozen voor een verzekering van Interpolis.

Interpolis en Rabobank werken nauw samen. En dat is niet voor niets. Interpolis biedt kwalitatieve verzekeringen en helpt u bij het voorkomen en oplossen van schade. Rabobank is onze partner hiervoor. Alleen via de Rabobank kunt u onze Interpolis Alles in één Polis® afsluiten en wijzigen. Zo krijgt u een compleet advies over al uw financiële zaken, waar uw verzekeringen deel van uitmaken.

Lees meer over de samenwerking met Rabobank.

Hebt u in het verleden uw verzekering afgesloten via een ander tussenpersoon, neemt u dan contact op met uw tussenpersoon.

Inboedelverzekering is alleen verkrijgbaar bij Rabobank