Interpolis RechtsHulp zonder verzekering

Verschillende oplossingen voor een vast bedrag.

  Hebt u een juridisch probleem en geen Rechtsbijstandverzekering of niet de juiste dekking? Dan kunt u gebruik maken van RechtsHulp zonder verzekering van Interpolis. Er zijn verschillende oplossingen, verdeeld over 4 modules. U betaalt altijd een vast bedrag, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De juristen van Stichting Achmea Rechtsbijstand helpen u graag om de juiste oplossing voor uw probleem te vinden.

  Ontslag

  Bent u ontslagen? Onze juristen geven u persoonlijk advies over uw rechtspositie. En onderhandelen met uw werkgever om tot een juiste oplossing te komen. U kunt kiezen uit de volgende diensten:

  Ontslag door reorganisatie

   

  Ontslag met vaststellingsovereenkomst

   

  Ontslag via UWV

  Nieuw arbeidscontract

  Hebt u een nieuw arbeidscontract en staat er iets in waar u vragen over hebt? Of wilt u zekerheid dat het juridisch klopt? Onze juristen verdiepen zich in uw contract, geven antwoord op uw vragen en laten u weten of het contract juridisch gezien klopt.

  Online consumentenkoop

  Hebt u als particulier iets gekocht? En was dat bij een professionele verkoper, winkel of website? Onze juristen helpen u als er iets mis is. Zij nemen contact op met de verkopende partij en gaan voor u onderhandelen. U kunt kiezen uit de volgende diensten:

  Problemen met een dienstverlener

  Heeft u problemen met een energiemaatschappij, reisorganisator, telefoon-of internetprovider? Onze juristen geven u persoonlijk advies over uw rechtspositie. En op welke manier u de situatie het beste kunt aanpakken.  U kunt kiezen uit de volgende diensten:


  Energiezaken


  Reizen


  Telecom-aanbieder