inline/alertinline/autoinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/downloadinline/errorinline/facebookinline/geldzakeninline/instagraminline/kkvinline/koptelefooninline/linkedininline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/slotinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubeinline/twitterinline/youtube

Hoe werkt de overstapservice?

Bij de overstapservice kiest u bij welke verzekeraar u de verzekering wilt opzeggen. Hierna vult u een aantal gevraagde gegevens in, zoals NAW-gegevens, opzegdatum en polisnummer. Op basis van deze gegevens maakt de tool een opzegbrief. Nadat u akkoord bent gegaan met de voorwaarden, verzenden wij de opzegbrief kosteloos voor u. U kunt de opzegbrief ook printen en zelf versturen.

U krijgt een bevestiging van uw opzegging. Opzeggen.nl. geeft de opzegging binnen 48 uur door aan de verzekeraar bij wie u een verzekering wilt opzeggen. Uiteindelijk hoort u van de verzekeraar waar u opzegde of en per wanneer de opzegging is verwerkt.