Ben ik verzekerd als mijn familie ernstig ziek wordt of overlijdt?

Hebt u een Doorlopende Annuleringsverzekering?
Dan betalen wij de reiskosten die u moet betalen aan de reisorganisatie. Wij betalen deze kosten alleen als u binnen 14 dagen na het boeken van de reis een Doorlopende Reisverzekering Annulering hebt afgesloten.

Wij betalen de reiskosten ook als een persoon om wie u erg veel geeft overlijdt, ernstig ziek wordt of een ernstig ongeluk krijgt, bijvoorbeeld een dierbare vriend. Met ernstig ziek bedoelen we dat er een grote kans is dat die persoon binnenkort overlijdt. 

 

Bent u al op reis en wilt u hierdoor eerder naar huis? Dan zijn de extra gemaakte reiskosten verzekerd op de Doorlopende Reisverzekering.

 

Hebt u een Kortlopende Annuleringsverzekering?
Dan betalen wij de reiskosten die u moet betalen aan de reisorganisatie. Het moet wel gaan om familie in de 1e of 2e graad die overlijdt, ernstig ziek wordt of een ernstig ongelijk krijgt. Met ernstig ziek bedoelen we dat er een grote kans is dat die persoon binnenkort overlijdt. 
Wij betalen deze kosten alleen als u binnen 10 dagen na het boeken van de reis een Kortlopende Annuleringsverzekering hebt afgesloten.