inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Wij vernieuwden onze Alles in één PolisWilt u de verzekeringen zien die voor u gelden? Maak hieronder een keuze.

Wijzig uw keuze.
(venster sluiten)
Wat is de Interpolis Alles in één Polis®?

Dit is 1 pakket voor al uw particuliere schadeverzekeringen.
Bijvoorbeeld voor uw auto, woning, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en reizen. Een overzicht van uw verzekeringen vindt u op uw verzekeringsbewijs.

 De zorg-, overlijdensrisico-, en arbeidsongeschiktheidsverzekering staan niet op de Alles in één Polis.

De verlengings- en ingangsdatum vindt u op uw verzekeringsbewijs of via Rabo Internetbankieren.

Ik ga tijdens mijn vakantie duiken. Ben ik dan verzekerd?

Nee. Het onderwatersportrisico is niet standaard verzekerd op de Doorlopende Reisverzekering. U kunt dit extra verzekeren met de dekking ‘Winter- en Onderwatersport’. Let op: Onze Reisverzekering is opgebouwd uit modules. U bent alleen verzekerd voor de modules die u hebt afgesloten. Wilt u ook dekking voor medische kosten als gevolg van een ongeval tijdens het duiken? Verzeker dan ook de module ‘Geneeskundige kosten’ mee op de Doorlopende Reisverzekering.