inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/downloadinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Ik ga tijdens mijn vakantie duiken. Ben ik dan verzekerd?

Nee. Het onderwatersportrisico is niet standaard verzekerd op de Doorlopende Reisverzekering. U kunt dit extra verzekeren met de dekking ‘Winter- en Onderwatersport’. Let op: Onze Reisverzekering is opgebouwd uit modules. U bent alleen verzekerd voor de modules die u hebt afgesloten. Wilt u ook dekking voor medische kosten als gevolg van een ongeval tijdens het duiken? Verzeker dan ook de module ‘Geneeskundige kosten’ mee op de Doorlopende Reisverzekering. 

Wij vernieuwden onze Alles in één PolisWilt u de verzekeringen zien die voor u gelden? Maak hieronder een keuze.

Wijzig uw keuze.
(venster sluiten)
Wat is de Interpolis Alles in één Polis®?

Dit is 1 pakket voor al uw particuliere schadeverzekeringen.
Bijvoorbeeld voor uw auto, woning, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en reizen. Een overzicht van uw verzekeringen vindt u op uw verzekeringsbewijs.

 De zorg-, overlijdensrisico-, en arbeidsongeschiktheidsverzekering staan niet op de Alles in één Polis.

De verlengings- en ingangsdatum vindt u op uw verzekeringsbewijs of via Rabo Internetbankieren.