inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/downloadinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Wij vernieuwden onze Alles in één PolisWilt u de verzekeringen zien die voor u gelden? Maak hieronder een keuze.

Wijzig uw keuze.
(venster sluiten)
Wat is de Interpolis Alles in één Polis®?

Dit is 1 pakket voor al uw particuliere schadeverzekeringen.
Bijvoorbeeld voor uw auto, woning, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en reizen. Een overzicht van uw verzekeringen vindt u op uw verzekeringsbewijs.

 De zorg-, overlijdensrisico-, en arbeidsongeschiktheidsverzekering staan niet op de Alles in één Polis.

De verlengings- en ingangsdatum vindt u op uw verzekeringsbewijs of via Rabo Internetbankieren.

Is mijn bagage op reis verzekerd?

Ja. Voorwaarde is wel dat u een Doorlopende Reisverzekering met de aanvullende module ‘Bagage’ hebt. Gaat u op reis in Nederland? Dan is uw bagage alleen verzekerd bij een geboekte overnachting. 


U kunt zelf kiezen voor welk bedrag u uw bagage wilt verzekeren. Op de module 'Bagage' is standaard € 3.000,- verzekerd. U kunt dit bedrag verhogen tot maximaal € 25.000,-. Wilt u een hoger bedrag verzekeren? Neem dan contact op met uw adviseur van uw Rabobank.