inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp

Groene kaart caravan en aanhanger

Heb ik in het buitenland een groene kaart nodig voor een aanhanger of caravan?

Als uw caravan of aanhanger zwaarder is dan 750 kg (leeggewicht + laadvermogen), dan heeft deze ook een eigen kenteken. Gaat u met deze caravan of aanhanger naar Duitsland, Polen of Spanje? Dan hebt u voor dit kenteken ook een aparte groene kaart nodig. Dit geldt ook als u door deze landen heen rijdt, bijvoorbeeld op weg naar Italië, Portugal, Zwitserland of Oostenrijk.


Aanvragen

Een groene kaart kunt u aanvragen bij uw tussenpersoon wanneer de aanhanger of caravan en de auto verzekerd zijn op de Interpolis Alles in één Polis®. Als de auto niet bij Interpolis verzekerd is, dan kunt u een groene kaart voor de aanhanger of caravan aanvragen bij de verzekeringsmaatschappij waar uw auto verzekerd is.