inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/downloadinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Wij vernieuwden onze Alles in één PolisWilt u de verzekeringen zien die voor u gelden? Maak hieronder een keuze.

Wijzig uw keuze.
(venster sluiten)
Wat is de Interpolis Alles in één Polis®?

Dit is 1 pakket voor al uw particuliere schadeverzekeringen.
Bijvoorbeeld voor uw auto, woning, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en reizen. Een overzicht van uw verzekeringen vindt u op uw verzekeringsbewijs.

 De zorg-, overlijdensrisico-, en arbeidsongeschiktheidsverzekering staan niet op de Alles in één Polis.

De verlengings- en ingangsdatum vindt u op uw verzekeringsbewijs of via Rabo Internetbankieren.

Hoe werkt de opbouw van schadevrije jaren?

Schadevrije jaren worden per motor en auto opgebouwd en staan altijd op naam van de verzekeringnemer (polishouder). Elk verzekeringsjaar komt er 1 schadevrij jaar bij als er in het afgelopen jaar geen schade is gemeld die gevolgen had op uw schadevrije jaren. 

Heeft u wel schade? Dan gaan er een aantal schadevrije jaren af. Hoeveel schadevrije jaren er af gaan, hangt af van uw schadevrije jaren en het aantal schades dat u meldt. Lees meer over de bonus-malusladder op rabobank.nl.

De schadevrije jaren van de Motorverzekering en de Autoverzekering worden in de landelijke database Roydata geregistreerd. Hieruit halen verzekeraars bij het afsluiten van een nieuwe verzekering de schadevrije jaren van een klant op en nemen deze over.