inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp

Wij vernieuwden onze Alles in één PolisWilt u de verzekeringen zien die voor u gelden? Maak hieronder een keuze.

Wijzig uw keuze.
(venster sluiten)
Wat is de Interpolis Alles in één Polis®?

Dit is 1 pakket voor al uw particuliere schadeverzekeringen.
Bijvoorbeeld voor uw auto, woning, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en reizen. Een overzicht van uw verzekeringen vindt u op uw verzekeringsbewijs.

 De zorg-, overlijdensrisico-, en arbeidsongeschiktheidsverzekering staan niet op de Alles in één Polis.

De verlengings- en ingangsdatum vindt u op uw verzekeringsbewijs of via Rabo Internetbankieren.

Krijg ik een groene kaart voor mijn caravan?

De groene kaart voor uw caravan krijgt u automatisch als het trekkend voertuig ook bij Interpolis is verzekerd.


De groene kaart geldt in het buitenland als verzekeringsbewijs voor de Wettelijke Aansprakelijkheid. Als uw caravan zwaarder is dan 750 kg (leeggewicht + laadvermogen), dan heeft deze ook een eigen kenteken. Gaat u met deze caravan naar Duitsland, Polen of Spanje? Dan hebt u voor dit kenteken ook een aparte groene kaart nodig. Dit geldt ook als u door deze landen heen rijdt, bijvoorbeeld op weg naar Italië, Portugal, Zwitserland of Oostenrijk.