inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp

Krijg ik een groene kaart voor mijn caravan?

De groene kaart voor uw caravan kunt u aanvragen bij uw tussenpersoon als het trekkend voertuig ook bij Interpolis is verzekerd.


De groene kaart geldt in het buitenland als verzekeringsbewijs voor de Wettelijke Aansprakelijkheid. Als uw caravan zwaarder is dan 750 kg (leeggewicht + laadvermogen), dan heeft deze ook een eigen kenteken. Gaat u met deze caravan naar Duitsland, Polen of Spanje? Dan hebt u voor dit kenteken ook een aparte groene kaart nodig. Dit geldt ook als u door deze landen heen rijdt, bijvoorbeeld op weg naar Italië, Portugal, Zwitserland of Oostenrijk.