inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp

Wat is een groene kaart?
De groene kaart geldt in het buitenland als bewijs dat u verzekerd bent voor de Wettelijke Aansprakelijkheid. Neem de groene kaart altijd mee als u naar het buitenland gaat.

Bij het afsluiten van uw Motorverzekering, Autoverzekering of Scooterverzekering en elk verzekeringsjaar krijgt u een nieuwe groene kaart. Uw groene kaart is 13 maanden geldig. Bent u uw groene kaart verloren of is uw groene kaart beschadigd? Vraag dan een nieuwe groene kaart aan.

Als een land niet op de groene kaart staat, dan is dit bij Interpolis niet verzekerd. U kunt dan aan de grens een grensverzekering sluiten. Hier zijn kosten aan verbonden.