inline/alertinline/autoinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/downloadinline/errorinline/facebookinline/geldzakeninline/instagraminline/kkvinline/koptelefooninline/linkedininline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/slotinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubeinline/twitterinline/youtube

Wat is de geneesmiddelenprijzenzoeker?

Voor geneesmiddelen vanuit de basisverzekering stelden wij maximale vergoedingen vast.

 

In de Geneesmiddelenprijzenzoeker vindt u het geneesmiddel met de daarbij behorende vergoeding en eventuele eigen bijdrage (GVS). U kunt in de Geneesmiddelenprijzenzoeker zoeken op merk, artikelnaam of artikelnummer.

 

In dit overzicht vindt u alle geregistreerde geneesmiddelen die in Nederland verkrijgbaar zijn. Of u een geneesmiddel vergoed krijgt, hangt af van uw polis en het Achmea Reglement Farmacie. De vergoedingsbedragen zijn exclusief de afleververgoeding voor de apotheker.

 

Bij niet-gecontracteerde apotheekhouders vergoeden wij maximaal 80% van deze vergoeding. Kunt u een geneesmiddel niet vinden of hebt u vragen? Neem dan contact op met de Interpolis Zorglijn.