inline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/play-largeinline/pointer-moreinline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp

Welke korting krijg ik op cosmetische chirurgie?

U krijgt korting op een aantal cosmetische behandelingen bij de MediSpa's van Bergman Clinics.


U krijgt korting op deze behandelingen

  • 20% korting op gezichts- en lichaamsbehandelingen, laserontharen en littekenbehandeling (uitgezonderd injectables)
  • 15% korting op bovenooglidcorrectie
  • 10% korting op alle injectables, buikwandcorrectie groot en klein, borstlift met en zonder implantaten, spataderen C1 en C2
  • belt u voor specifieke kortingen rechtstreeks met Bergman Clinics. Het telefoonnummer staat hieronder bij 'telefonische afspraak'.

U maakt telefonisch een afspraak
Belt u voor een afspraak met Bergman Clinics. Het telefoonnummer is 088 9000 500 (lokaal tarief). Bergman Clinics is bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 20:00 uur. Op vrijdag is Bergman Clinics bereikbaar van 08:00 tot 18:00​ uur.


U krijgt korting op behandelingen zonder operatie
De MediSpa's hebben ook behandelingen zonder operaties. De huidtherapeuten hebben verschillende gezicht- en lichaamsbehandelingen. Bijvoorbeeld laserontharing, cellulitisbehandelingen en peelings.


Bekijk alle behandelingen


U krijgt korting bij Bergman Clinics met uw zorgpas
Met uw zorgpas krijgt u korting bij Berman Clinics. Houd u daarom uw zorgpas bij de hand.​​​​​​