inline/alertinline/autoinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/downloadinline/errorinline/facebookinline/geldzakeninline/instagraminline/kkvinline/koptelefooninline/linkedininline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/slotinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubeinline/twitterinline/youtube

Wat is de vervoerslijn?

Het kan voorkomen dat u vanwege een medische behandeling vervoerskosten maakt. In sommige gevallen hebt u dan recht op vergoeding van deze kosten. Voor een vervoersvergoeding hebt u altijd een vervoersmachtiging nodig. U vraagt deze aan bij de Vervoerslijn. Zij beoordelen of er geldige medische redenen zijn.

 

Voor het aanvragen van een vervoersmachtiging belt u met de Vervoerslijn op telefoonnummer 071 365 41 54. De Vervoerslijn is bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.

 

Meer hierover leest u op de pagina over vervoer. U kunt de reiskosten declareren met deze onderstaande formulieren die u kunt downloaden, opslaan en indienen via MijnZorggebruik. Of u print het formulier uit en stuurt het naar ons op.