Korting op mantelzorg en gezelschap

Nederland telt ongeveer 5 miljoen mantelzorgers. Mantelzorg is een mooie, maar ook veeleisende taak. Mantelzorger zijn is niet altijd gemakkelijk. Interpolis ondersteunt je vanuit onze zorgverzekering Interpolis ZorgActief met vergoedingen en kortingen. 

Hulp bij dagelijkse taken
Mantelzorgers doen veel verschillende werkzaamheden voor hun naasten. Gelukkig zijn er allerlei organisaties die kunnen ondersteunen.

Mantelzorgondersteuning via Mantelaar

Mantelaar ondersteunt mantelzorgers door medische studenten aan thuiswonende ouderen te koppelen. Mantelaars kunnen praktische werkzaamheden doen, zoals aankleden of boodschappen halen. Maar ook een praatje bij een kopje koffie, samen een wandeling maken of samen koken.

 

De door Mantelaar bemiddelde medisch studenten leveren ook een slaapdienst. Deze nachtdienst geldt van 22:00 tot 07:00 uur.

Ook heeft je eigen mantelzorger soms een adempauze nodig. Een zorgstudent van Mantelaar kan deze zorg dan tijdelijk overnemen.

 

Belangrijkste voordelen:

 • 3 gratis kennismakingsgesprekken
 • hulp van studenten met een zorgachtergrond
 • persoonlijke aandacht
 • 24 uur per dag beschikbaar

Als klant van Interpolis krijg je maximaal 3 gratis kennismakingsgesprekken met studenten. Normaal kost een kennismakingsgesprek € 30,- per keer. Je kiest zelf met welke student je een klik hebt. Ook krijgt je een gratis intake.

 

Wil je meer informatie of een intake aanvragen? Neem contact op

Aanvullende mantelzorg van Saar aan Huis

 • betaalbare aanvullende mantelzorg
 • je hebt altijd dezelfde Saar
 • ondersteuning bij dagelijkse (huishoudelijke) activiteiten zoals samen boodschappen doen, koken en begeleiding bij doktersbezoek
Ouder worden is fijner in je eigen vertrouwde leefomgeving. Saar aan Huis biedt betaalbare aanvullende mantelzorg. Met Saar aan Huis kun je langer op een fijne manier thuis blijven wonen. Zo houd je zo lang mogelijk de regie over je eigen leven.


Dementiezorg

Ook bij beginnende dementie is het fijn om dagelijkse klusjes samen met iemand te doen. Geeft het je niet een gerust gevoel dat er iemand bij je thuis een oogje in het zeil houdt, die contact heeft met je familie en arts als dat nodig is? Ook het opschrijven van afspraken in je agenda gaat een stuk makkelijker als er iemand met je meekijkt.


Saar aan Huis bied je de hulp die je nodig hebt. Je krijgt een zorgvuldig gekozen Saar die bij je past.

Voordelen van Saar aan Huis:

 • Gratis intake gesprek (ter waarde van € 30,-) bij je thuis om je persoonlijke wensen te bespreken.
 • Gratis kennismakingsgesprek met 1 of meerdere Saars.
 • Goed opgeleide Saars met levenservaring.
 • Saars hebben, als je dat wenst, contact met je familie en arts.
 • Mogelijkheid om Saar aan Huis op heel korte termijn te starten.

Meer informatie? Bel Saar aan Huis via 085 90 25 807 en zeg dat je klant bent van Interpolis. We staan je graag te woord. 


Kijk waar Saar aan Huis haar diensten levert 

Huishoudelijke hulp via Helpling

Ben je op zoek naar een betrouwbare huishoudelijke hulp? Via Helpling vind je direct een ervaren hulp in de huishouding, uit de regio. Naast schoonmaken kan je hulp helpen met wassen, strijken en allerlei huishoudelijke klussen. Kijk op Helpling.nl voor beschikbaarheid bij jou in de buurt.

 

De belangrijkste voordelen:

 • je huis netjes aan kant
 • ervaren en gescreende huishoudelijke hulp
 • 7 dagen per week beschikbaar
Via Helpling.nl boek je eenvoudig en snel een huishoudelijke hulp. Je krijgt € 7,50 cadeau bij je 1e boeking.

Onze ZorgConsulent staat voor je klaar

Mantelzorg is niet altijd even makkelijk. Soms kunnen onze Zorgcoaches helpen. Zij kunnen met je meedenken of je adviseren over vergoedingen.


Meer over onze Zorgcoaches