Welke korting krijg ik op ooglaseren?

Bergman Clinics

10% korting op ooglaseren of lensimplantatie
U krijgt 10% korting op de tarieven voor een volledige ooglaserbehandeling of lensimplantatie. En gratis nabehandeling bij ooglaseren binnen 2 jaar.

Neem uw zorgpas mee
U krijgt de korting alleen als u uw zorgpas laat zien. Neem daarom uw zorgpas mee naar de kliniek.

De nota betaalt u eerst zelf
U krijgt van Bergman Clinics een nota waar de korting al af is. Deze nota betaalt u eerst zelf. Voor een eventuele vergoeding vanuit de aanvullende verzekering kunt u via de nota's bij ons indienen.

Hoe werkt de kortingsregeling?
De kortingsregeling geldt voor de prijzen die staan op de website van Bergman Clinics. Deze korting is niet te combineren met andere kortingen of tijdelijke acties van Bergman Clinics. Bekijk de afspraken.

De kwaliteit van Bergman Clinics
Bergman Clinics is in meer dan 25 jaar uitgegroeid tot het grootste netwerk van focusklinieken voor planbare medische zorg in Nederland. Op meer dan 20 locaties ontvangen ze meer dan 85.000 cliënten per jaar. Door specialisatie in een beperkt aantal veelvoorkomende behandelingen waarborgt Bergman Clinics expertise en ervaring.  

Eyescan

Korting op ooglaseren of lensimplantatie
U krijgt 10% korting op een behandeling. De korting is per oog op ooglaseren.

Neem uw zorgpas mee
U krijgt de korting alleen als u uw zorgpas laat zien. Neem daarom uw zorgpas mee naar de kliniek.

Welke behandelingen zijn er?
Er zijn verschillende mogelijkheden bij brilvervangende chirurgie. Dit zijn ooglaserbehandelingen die op het hoogste niveau worden uitgevoerd. Ook zijn er veel verschillende typen implantlenzen die ook een oplossing kunnen bieden voor leesklachten.

Wat kost het?
De prijzen ziet u op de website van Eyescan.

U krijgt 10% korting op het bedrag wat u (zelf) moet betalen voor uw ooglaserbehandeling of uw vervanglenzen of voorzetlenzen. De kortingsregeling is niet van toepassing op de Catalys toeslag.

U betaalt de nota eerst zelf
U krijgt van Eyescan een nota waar de korting al bij inbegrepen is. De eventuele vergoeding vanuit de aanvullende verzekering kunt u via de nota's bij ons indienen. Voor informatie kunt u terecht bij Eyescan.