inline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/play-largeinline/pointer-moreinline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp

Welke korting krijg ik op persoonlijke alarmering?

Krijgt u geen vergoeding voor persoonlijke alarmering uit de basisverzekering of de aanvullende verzekering? Dan krijgt u korting op persoonlijke alarmering van Eurocross Assistance.


U krijgt een kleine halszender die u altijd draagt
Met 1 druk op de knop heeft u direct persoonlijk contact met 1 van onze hulpverleners. Zij schatten de situatie nauwkeurig in. Als het nodig is, schakelen zij buren, familieleden of medewerkers van de thuiszorg in. Ook kunnen zij een arts of een ambulance inschakelen.


U krijgt deze korting op persoonlijke alarmering

  • 20% korting op de huurkosten. U betaalt € 9,34 per maand.
  • 20% korting op abonnementskosten. U betaalt € 7,32 per maand.
  • 25% korting op de eenmalige administratiekosten. U betaalt € 24,68.
  • 25% korting op de plaatsingskosten. U betaalt € 78,96.

U vraagt persoonlijke alarmering telefonisch aan
Bel met de klantenservice van Eurocross Assistance. Het telefoonnummer is 071 364 17 07. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur.